KÉSZÜLJ VELÜNK AZ ÁLLÁSINTERJÚDRA

Minden munkavállalónak, ha szeretne megpályázni egy állást, - a korszerű, versenyképes önéletrajz és motivációs levél összeállítása, valamint a szakmai tudása mellett - képesnek kell lennie "eladnia" magát a pozíció elnyerése érdekében.

Egy reális pályázat végső kimenetele leginkább az állásinterjú sikerességén, a pályázó ott nyújtott teljesítményén dől el. Jó teljesítményt nyújtani azonban nem könnyű. Komoly előny, ha a pályázót erre egy képzett, tapasztalt szakember készíti fel.

Az interjúra való felkészítés során áttekintjük az interjú típusokat, az interjú egyes szakaszait, a leggyakoribb konkrét interjúkérdéseket és tipikus interjú technikákat, amelyek segítségével eséllyel pályázhatsz az elvárásaiknak és szakmai tapasztalatuknak megfelelő pozíciókra. A felkészítés során minden olyan egyéb témakörökre is kitérünk, ami a siker elérése érdekében meghatározó lehet, mint pl. üzleti öltözet, kommunikáció, testbeszéd.

Segítünk abban is, hogyan hangsúlyozd ki erősségeidet, és korrigálj apróbb hibádon. A tanácsadás alkalmával természetesen pályázati anyagaidat (önéletrajz, motivációs levél) is átnézzük, esetleges változtatást javaslunk a jobbítás szándékával.

Szolgáltatásunkat azoknak ajánljuk, akik még járatlanok az interjúhelyzetek világában, vagy már régóta nem találnak állást, és elbizonytalanodtak saját teljesítményüket illetően.

Egyeztess időpontot!

Kérjük, válaszd ki, melyik szolgáltatásunkkal kapcsolatban szeretnél időpontot kérni!

Karrier tanácsadásÁllásinterjúra felkészítés