ERP – Vállalatirányítás

A vállalatirányítási információs rendszer  a vállalat környezetére, belső működésére és a vállalat–környezet tranzakcióira vonatkozó információk koordinált és folyamatos beszerzését, feldolgozását, tárolását és szolgáltatását végző személyek, tevékenységek, valamint a funkciók ellátását lehetővé tevő hardver- és szoftvereszközök összessége.

Cégünk az alábbi fejlesztők termékeit képviseli és vezeti be:

SAP

 Az SAP a világ piacvezető gazdasági informatikai rendszere, szinte az összes iparágban bizonyított, világszerte több, mint 183.000 ügyfél számára teszi lehetővé a nyereséges, a piachoz folyamatosan alkalmazkodó és fenntartható növekedést biztosító vállalati működést. Mind a magyar, mind az uniós jogszabályoknak megfelelően biztosítja a gazdálkodó szervek üzemgazdasági és a költségvetési intézmények pénzforgalmi szemléletű könyvelését.

Az SAP bevezetése komplex, szakértelmet és ügyfélismeretet követelő feladat. Szükséges hozzá a rendszer ismeretén túl az ügyfél üzleti folyamatainak, iparági sajátosságainak átlátása is. Szakembereink minden esetben előzetes felmérést, auditot hajtanak végre, ahol felmérik a vállalat működését, folyamatait. Ennek ismeretében közösen alakítunk ki egy megfelelő megoldást, a vállalkozás valós igényei és szükségletei alapján. A rendszer alapvetően alkalmas a gyors bevezetésre, a PDT szakemberei pedig tapasztalatuknak és szakértelmüknek köszönhetően a hatékonyság jegyében vezetik be az SAP megoldásait.

További információ a termékről: https://www.sap.com/hungary/products/enterprise-management-erp.html

SAP Business One

Az SAP Business One alkalmazás kis- és középvállalatok részére, illetve nagyvállalatok kirendeltségei számára tervezett integrált vállalatirányítási (ERP) megoldás.

Az SAP Business One a valós idejű üzleti adatokhoz hozzáférést biztosító egyetlen rendszerként segítséget nyújt a vállalat valamennyi aspektusának kezelésében. Az alkalmazás több modulból áll, amelyek mindegyike különböző üzleti funkciókat fed le.

Az SAP Business One rugalmas és bővíthető megoldás. A helyszínen vagy igény szerint elérhető alkalmazás szabványos felületeket kínál a belső és külső adatforrásokhoz, mobil készülékekhez és különböző elemző eszközökhöz.

További információ a termékről: https://www.sap.com/hungary/products/business-one.html 

SAP HANA 

Az SAP HANA – Az SAP memóriaalapú adatbázis technológia leggyorsabban fejlődő hulláma

Az üzleti életben, napjainkban senki sem kérdőjelezi meg az információk létfontosságát. A vállalatok célja, hogy rálátással rendelkezzenek a lehető legnagyobb mennyiségű adatra, ugyanakkor azok mennyisége egy idő után hátráltató tényezővé válik, tárolásuk és feldolgozásuk nehézséget jelent, ezért gyakran a modelleket egyszerűsítik, vagy a felhasznált adatok körét szűkítik. Ezáltal az analitikai környezetet elválasztják az operatív alkalmazásoktól, így jelentős időeltérés keletkezik az adatgyűjtés és adatelemzés között. Ezek mind-mind pontatlanabbá teszik az előrejelzéseket, a tervezést vagy az adatelemzést.

Az SAP In-Memory Appliance (SAP HANA™) szoftver egy rugalmas, többfunkciós, adatforrás-független memóriaalapú eszköz, mely egyesíti az SAP vezető hardver partnerei által biztosított és szállított hardverekre optimalizált SAP szoftverkomponenseket. Az SAP HANA anélkül biztosít közvetlen hozzáférést az operatív adatokhoz, hogy befolyásolná az SAP ERP alkalmazás vagy bármilyen egyéb operatív szoftver működését. Lehetővé teszi a vállalatok számára, hogy működésüket valós időben elemezzék széles körű részletes információk (az összes tranzakciós és analitikai adat) alapján. Az elemzéshez szükséges információk gyorsan és rugalmasan megjeleníthetők, ráadásul külső adatok bevonása is lehetséges. Az SAP HANA tisztán virtuális modellekkel dolgozik, így azok megváltoztatása gyors és egyszerű, ráadásul bármilyen adatot tud fogadni, webalapú modellezési környezete pedig növeli az üzleti felhasználók autonómiáját.

További információ a termékről: https://www.sap.com/hungary/products/erp/s4hana-erp.html

Microsoft Dynamics 365

A Microsoft Dynamics 365 egy új generációs üzleti alkalmazás, amely teljes mértékű digitalizációt nyújt. A Dynamics 365 egy alkalmazásban egyesíti a CRM, az ERP és az Office 365 előnyeit, s ezáltal összehangolja az értékesítés, ügyfélszolgálat, szervizelés, üzemeltetés, pénzügyi, marketing és projektkezelés területeit.

További információ a termékről: https://docs.microsoft.com/hu-hu/dynamics365

Oracle  Ebusiness Suite

Az Oracle E-business Suite termékcsalád elemei olyan üzleti megoldást kínálnak, melyek a pénzügyi-, a B2B folyamatok, a projektvezetést, az emberi erőforrás-gazdálkodást és az ügyfélkapcsolatok mendzselését a piacon elérhető legkorszerűbb folyamatokkal és feldolgozásokkal támogatják. Az Oracle Adattárház eszközkészlet tartalmazza mindazt, amivel a vállalati adatok stratégiai erőforrássá változtathatók az Üzleti Intelligencia rendszerek pedig amivel ezen adatok felhasználhatóak a vállalati döntésfolyamatokban. Az Oracle E-Business Suite a funkcionalitás terén óriási áttörést jelent:

  • ez az első és egyetlen integrált e-üzleti alkalmazáskészlet, amely minden terméket egyetlen, globális adatbázisban egyesít;
  • a termék adatszinten integrált, így lehetővé téve a vállalati erőforrástervezési (ERP) és ügyfélkapcsolat-felügyeleti (CRM) alkalmazások zökkenőmentes kapcsolódását;
  • választási lehetőségeket kínál a vásárlóknak a telepítés terén — moduláris kialakítású és részletmegoldásként is elérhető; működtethető akár a vásárló telephelyén házon belül telepített teljes integrált készletként, akár felügyelt online szolgáltatásként is igénybevehető az Oracle.com webhelyéről
  • az Oracle nyílt forráskódú architektúrája és API-jai kihasználásával más szoftverekkel is integrálható, legyenek azok bár testreszabottak, hagyományos vagy külső gyártós szoftverek.

További információ a termékről: http://www.oracle.com/us/products/applications/ebusiness/financials/053262.html