MINDENT AZ ERŐFORRÁS KIHELYEZÉSRŐL

MIKOR?

Az erőforrás kihelyezést alapvetően akkor érdemes választani, ha szezonális vagy projekt-jellegű munkák miatt változó létszámigényt kívánunk lefedni, ha a toborzás költségei és a felvétellel járó kockázatok, költségeket szeretnénk lefaragni, vagy ha létszámstop miatt nem tud új embereket alkalmazni.

Ezen foglalkoztatási forma keretében a munkavállalók nem a Megbízó alkalmazottai, viszont a kölcsönzési szerződésben meghatározott feltételekkel neki végeznek munkát, melyért ő szolgáltatási díjat fizet. Ez lehetővé teszi, hogy hirtelen jött, alkalmi vagy időszakos jelleggel többlet munkaerőt vonjon be a szervezetébe anélkül, hogy a toborzás, kiválasztás, a belépés, kilépés költségeit viselnie kellene, ezen felül az adminisztrációs terhekkel sem kell bajlódnia (bérszámfejtés, cafeteria, utalások stb.).

MIÉRT MI?

Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy a „külsős” munkavállalók valódi, értékes tagjai legyenek a Megbízó szervezetének.

Tapasztalatunk szerint a valódi integrációjukra kell törekedni, mert ez a magas termelékenység és az alacsony fluktuáció záloga. Minden pozíció esetén dedikált keresési és kiválasztási folyamat zajlik, ahol a személyes kompetenciák és motivációk felmérésén túl, megismertetjük őket a Megbízónk értékeivel és vállalati kultúrájával. Munkába állásukat támogatjuk, igyekszünk megkönnyíteni integrációjukat, amellyel azt kívánjuk biztosítani, hogy Ön elégedett, értéket teremtő kollégákkal gazdagodjon.

MI A MENETE?

076093-3d-transparent-glass-icon-business-notepad1
Igényfelmérés, szükség esetén tanácsadás, amelynek keretében megismerjük a Megbízó elvárásait, és a pozícióval kapcsolatos elvárásokat, kompetenciákat.
076179-3d-transparent-glass-icon-business-wand1-sc432
Toborzás keretében adatbázisszűrést végzünk, hirdetéseket adunk fel, a beérkező önéletrajzokat előszűrjük, illetve dedikált kereséseket végzünk.
075960-3d-transparent-glass-icon-business-charts3
A kiválasztás során az önéletrajzokat és motivációs leveleket elemezzük, interjúkat végzünk, és teszteket töltetünk ki.
076142-3d-transparent-glass-icon-business-thumbs-up14
Az erőforrás kihelyezéshez kapcsolódó adminisztrációs feladatokat is magunkra vállaljuk (teljes körű munkaügyi ügyintézés, bérszámfejtés, TB ügyintézés, igény esetén szállás- és utaztatás-szervezés).