RÓLUNK

A Petend Kft. 2008-ban alakult, IT szakemberek toborzására, erőforrás-kihelyezésére, egyedi szoftverfejlesztésre és kész megoldások szállítására szakosodott vállalkozás.

Munkaerő-közvetítési (fejvadász) szolgáltatásunk keretében ügyfeleink igényeinek teljes körű megismerése után az adott pozíciókra megkeressük, megismerjük, a pozíció betöltéséhez szükséges tudás, képességek felmérése mentén kiválasztjuk a naprakész tudású, tapasztalt jelölteket, akiket informáltan, motiváltan bemutatunk a megbízóinknak.

Célunk hogy mind a megbízóink, mind a jelöltjeink egyaránt úgy gondolják, hogy a pozíció betöltésével a számukra legmegfelelőbb együttműködés jöhet létre. Részt veszünk a teljes toborzási-kiválasztási folyamat menedzsmentjében és minden ehhez kapcsolódó adminisztrációt leveszünk a megbízóink válláról. Kereséseink kiterjednek mind magyarországi és külföldi, junior, szenior, illetve szakértő vagy akár vezetői pozíciókra is. Legfőbb erényeink a gyorsaságunk, átfogó IT és HR ismeretekkel rendelkezünk, és maximálisan rugalmasak vagyunk.

Ügyfeleink a magyar piacon meghatározó erővel bíró nagyvállalatok, bankok, IT cégek és szolgáltató központok, de belga leánycégünkön keresztül rendelkezünk külföldi ügyfelekkel is, jelen vagyunk Ausztriában, Németországban, Svájcban, a Benelux országokban és Angliában is. Kihelyezett kollégáink dolgoznak többek közt az Európa Bizottság intézményeiben, vezető pénzügyi szolgáltatóknál és telekommunikációs cégeknél is.

Informatikai tanácsadási és fejlesztői csapatunk számos egyedi megoldást dolgozott ki, de rendelkezünk dobozos termékekkel is HR és gyártás területén.

A fent említett sikerdíjas szolgáltatás mellett folyamatos díjas outsourcing/alvállalkozói konstrukcióban is tudunk erőforrást biztosítani akár folyamatos, akár határozott idejű projektekre.

VEZETŐSÉG

Dorogi Péter
Managing Director
dorogi pont peter [kukac] petend pont hu
Balkányi Dóra
Office & Financial Manager
balkanyi pont dora [kukac] petend pont hu
Brayer Anita
Office Manager - Brussels
brayer pont anita [kukac] petend pont hu
Gelencsér Péter
Recruitment Lead - Hungary
gelencser pont peter [kukac] petend pont hu
Dér Alexandra
Iducate
der pont alexandra [kukac] petend pont hu