TERVEZD VELÜNK A KARRIERED

A karrier egy személy munkatapasztalatainak időbeni sorozata, mely egész élete során fejlődik.

A siker érdekében azonban, érdemes tapasztalt szakember - karrier tanácsadó, pszichológus - segítségét igénybe véve, felkészülni az egyre erősebb megmérettetésekre.

Szolgáltatásainkat elsősorban azoknak ajánljuk, akik felismerték, hogy az álláspiacon fontos tervezetten és felkészülten „ringbe szállni”, így az esetleges kudarcoktól megkíméljük magunkat, és a sikerhez vezető út időben is jelentősen lerövidíthető.

A tanácsadás keretében segítünk a pályaelképzelések, pályacélok, pályadöntés megfogalmazásában, a döntést követően a cselekvési terv kidolgozásában, illetve támogatást nyújtunk a megvalósításhoz vezető úton.

Abban a helyzetben, amikor váltásra/változtatásra kerül sor, nagyon fontos tudnunk, hogy milyen erősségekkel rendelkezünk, milyen belső értékeink vannak, melyek a fejlesztendő pontjaink, hogy megfelelő döntést tudjunk hozni életpályánk folytatásáról. Ezek feltérképezése után a folytatás stratégiájának kidolgozása, illetve a célok eléréséhez szükséges további lépések (pl. pályakorrekció, átképzés, vállalkozóvá válás…) eldöntése, mérlegelése a fő feladatunk.

Azoknak ajánljuk, akik a karrier/életpálya bármelyik pontján pályaválasztásra/pályaorientációra, pályamódosításra/pályakorrekcióra készülnek, küszöbön áll a vezetővé válás, fókuszban a munka megtartása van, vagy éppen a visszavonulásukat tervezik. Emellett azok is profitálhatnak belőle, akik szeretnének pontos információkat, útmutatásokat kapni a munkaerőpiacon kamatoztatható aktuális trendekről, prognózisról, megtérülő lehetőségekről.

Egyeztess időpontot!

Kérjük, válaszd ki, melyik szolgáltatásunkkal kapcsolatban szeretnél időpontot kérni!

Karrier tanácsadásÁllásinterjúra felkészítés