SZAKÉRTŐI CSAPATUNK

Dorogi Péter
Managing Director
dorogi pont peter [kukac] petend pont hu
Balkányi Dóra
Office & Financial Manager
balkanyi pont dora [kukac] petend pont hu
Nagy Tamás
Senior IT Recruiter
nagy pont tamas [kukac] petend pont hu
Gelencsér Péter
Senior IT Recruiter
gelencser pont peter [kukac] petend pont hu
Dér Alexandra
IT Recruiter
der pont alexandra [kukac] petend pont hu
Lovastyik Péter
Project Manager
lovastyik pont peter [kukac] petend pont hu
Sztavropuloszné Drescher Szilvia
Project Manager
drescher pont szilvia [kukac] petend pont hu
Falcsik Andrea
Marketing Manager
falcsik pont andrea [kukac] petend pont hu
Urbán László
Senior IT Recruiter
urban pont laszlo [kukac] petend pont hu
Miklós Pápay
Senior Advisor
papay pont miklos [kukac] petend pont hu
Réka Horváth
IT Researcher
horvath pont reka [kukac] petend pont hu

RÓLUNK

A Petend Kft. 2008-ban alakult, IT szakemberek toborzására, erőforrás-kihelyezésére, egyedi szoftverfejlesztésre és kész megoldások szállítására szakosodott vállalkozás.

Munkaerő-közvetítési (fejvadász) szolgáltatásunk keretében ügyfeleink igényeinek teljes körű megismerése után az adott pozíciókra megkeressük, megismerjük, a pozíció betöltéséhez szükséges tudás, képességek felmérése mentén kiválasztjuk a naprakész tudású, tapasztalt jelölteket, akiket informáltan, motiváltan bemutatunk a megbízóinknak.

Célunk hogy mind a megbízóink, mind a jelöltjeink egyaránt úgy gondolják, hogy a pozíció betöltésével a számukra legmegfelelőbb együttműködés jöhet létre. Részt veszünk a teljes toborzási-kiválasztási folyamat menedzsmentjében és minden ehhez kapcsolódó adminisztrációt leveszünk a megbízóink válláról. Kereséseink kiterjednek mind magyarországi és külföldi, junior, szenior, illetve szakértő vagy akár vezetői pozíciókra is. Legfőbb erényeink a gyorsaságunk, átfogó IT és HR ismeretekkel rendelkezünk, és maximálisan rugalmasak vagyunk.

Ügyfeleink a magyar piacon meghatározó erővel bíró informatikai vállalatok, de rendelkezünk külföldi ügyfelekkel is, többek közt a belga piacon lévő Európa Bizottság intézményei, illetve sok versenypiaci szereplő.

A fent említett sikerdíjas szolgáltatás mellett folyamatos díjas outsourcing/alvállalkozói konstrukcióban is tudunk erőforrást biztosítani akár folyamatos, akár határozott idejű projektekre.